Irene & Jan

IRENE & JAN

Vi er Irene and Jan, et middelaldrende par som bor på landet på Norges vakre Sørland.

Irene er utdannet jordmor, som har et ny-etablert tilbud for hjemmefødsel til kvinner på Sørlandet. Jan er skipper for Bragdøya Kystlag, og frakter folk til og fra Bragdøya utenfor Kristiansand, med særlig vekt på barnehager i nærmiljøet som bruker øya som sin uteplass.

Vi har begge hatt flere hunder opp gjennom årene, men Penny er vår føste labradoodle. Irene er drivkraften bak kennelet, med god hjelp og støtte fra Jan og ikke minst katten Synne, som hjelper til med sosialisering.

Vi er begge natur-glade mennesker. Vi liker å hike i skog, gå tur, løpe og sykle. I tillegg så liker vi sjølivet, med fiske, og svømming, og om vinteren så er det selvsagt skiturer som står for tur. 

Vi er begge kreative og Irene koser seg med bl.a. strikking, maling, og hagearbeid, mens Jan trives med å snekre og bygge div. små prosjekter.

Synne

SYNNE

Her er sjefen i huset, Synne.

Hun er en kjærlig og snill pus, som var bestevenn med nabohunden ved vårt forrige hjem. Etter at vi flyttet på landet er hun blitt en kjempeglad pus som er utrolig god til å jakte. Hun er veldig glad i å dele byttet med både oss og Penny. Det er muligens en "freds-ofring" hun gir til Penny, slik at hun skal få gå litt i fred innendørs.