Penny Lane

Northbound Come What May, AKA Penny Lane

WALA reg. nr. WALA00016256

Farge/kode: Sjokolade/bbEe

Nese: Brun

Størrelse: Medium, 13kg., 48 cm skulder høyde

Pels type: Fleece, bølget

EIC: fri for

Degenerative Myelopathy (DM): fri for

PRA: fri for

Von Willebrands type 1: fri for

IC: fri for

Patella: 

HD/Hips: prelim. OFA Good

AD/elbows: prelim. OFA clear

Øyelysning/Yearly eye test: normalt/ingen anmerkning

Penny er ei flott sjokolade tispe som er vårt foundation labradoodle og hun blir den som drar Solbakken igang. Hun kom til oss fra Manchester og er en ren australsk labradoodle. Hun er en livsglad, og nysjerrig jente som helst løper med nesen i bakken og sporer opp det meste. Hun er glad i både folk og dyr og hilser, gjerne litt overbegeistret, på alle. Hun elsker å kose og slappe av med familie medlemmene sine og er veldig lysten på å leke med både Fibi og Synne. Tur i skog og mark står høyt på hennes liste av gøye ting å gjøre, sammen med å løpe litt med mamma og pappa, en god dra kamp eller kaste fribee/ball. Når hun er inne er hun stort sett rolig og ligger og slapper av eller leker/koser litt med lekene sine. Hun er flink og ivrig til å lære, men er fortsatt litt ungdom og overhører foreldrene sine til tider. Hun er kjærlig og oppmerksom og er en kjempeflink mamma.

Fibi

Arctic Kimchi, AKA Fibi

Vi presenterer Fibi, vår framtidige håpfulle tispe. Fibi er en mini labradoodle, caramel med fleece pels. Hun er ei rolig og kjær lite jente, med en terapi-hund temperament. Hun vil være klar til avling høsten 2022. Hennes avlstesting kommer etterhvert.

Hun er ei skikelig "Tore på sporet" jente, og lukter opp det meste. Hun elsker å være ute i naturen, og gå tur og hente ball/kasteleke. Hennes beste venn er Penny, men katten Synne ligger ikke så langt etter, særlig når de er ute og kan leke.

Hun er en skikkelig kjælegris, som kan ligge i timevis i fanget og bli klødd på magen, men hun er samtidig veldig selvstendig og kan godt være ute i hagen alene og kose seg.

WALA reg. nr. 00039434

Ella

Solbakken Eleanor Rigby, AKA Ella

Så har vi vår lille håpfulle Ella, datter av Penny & Pepper. Hun ble født 06/04/21 som eneste jente i et kull på 6.

Hun er helsvart og vi håper å kunne ha valper på henne om 2 år. Det gjenstår mye testing før vi vet om hun kan brukes i avl, men i mellom tiden så er hun en ren fryd å ha.

Ella skal etterhvert til en flott vertsfamilie på Strai og de venter i spenning på henne.