Northbound Come What May, AKA Penny Lane

Penny Lane

WALA reg. nr. WALA00016256

Farge/kode: Sjokolade/bbEe

Nese: Brun

Størrelse: Medium, 13kg., 48 cm skulder høyde

Pels type: Fleece, bølget

EIC: fri for

Degenerative Myelopathy (DM): fri for

PRA: fri for

Von Willebrands type 1: fri for

IC: fri for

Patella: 

HD/Hips: prelim. OFA Good

AD/elbows: prelim. OFA clear

Øyelysning/Yearly eye test: normalt/ingen anmerkning

Penny er ei flott sjokolade tispe som er vårt første labradoodle og hun blir den som drar Solbakken igang. Hun kom til oss fra Manchester og er en ren australsk labradoodle. Hun er en livsglad, og nysjerrig jente som helst løper med nesen i bakken og sporer opp det meste. Hun er glad i både folk og dyr og hilser, gjerne litt overbegeistret, på alle. Hun elsker å kose og slappe av med familie medlemmene sine og er veldig lysten på å leke med både Fibi og Synne. Tur i skog og mark står høyt på hennes liste av gøye ting å gjøre, sammen med å løpe litt med mamma og pappa, en god dra kamp eller kaste fribee/ball. Når hun er inne er hun stort sett rolig og ligger og slapper av eller leker/koser litt med lekene sine. Hun er flink og ivrig til å lære, men er fortsatt litt ungdom og overhører foreldrene sine til tider. Hun er kjærlig og oppmerksom og vil nok bli en kjempeflink mamma.

Vi planlegger parring til neste vår (altså 2021). Vi reiser til Drammen og slipper henne på date med Arctic Labradoodles Pepper, en flott sort gutt med god helse og godt temperament. Han er også en medium hund, som er 46 cm til skulderen og 18kg, så han er bygget som en liten tank.

Vi gleder oss veldig til å se de flotte småtassene de skaper sammen.

Fibi

Hils på Fibi

Vi presenterer Fibi, vår framtidige håpfulle tispe. Fibi er en mini labradoodle, caramel med fleece pels. Hun er ei rolig og kjær lite jente, med en terapi-hund temperament. Hun vil være klar til avling høsten 2022. Hennes avlstesting kommer etterhvert.

WALA reg. nr. 00039434